Eco Top Service

Atestirani sistemi ugrađeni u Eco Top Service, zadovoljavaju sve standarde!

ECO TOP SRVICE D.O.O., bavi se vec petnaest godina  profesionlno kao ovlasceni serviser  ugrdnjom i odrzavnjm u garantnom i van garntnom roku, auto gasnih sistema renomirnog  svetskog proizvodjaca iz Italije LANDI RENZO S.P.A.,  koji je vec 60 godina prisutan kao lider u oblasti sistema koji omogucavaju koriscene TNG i KPG kao pogonskog goriva motornih vozila.

Sertifikovani majstori, raspolozivost  originlnih softvra i rezervnih delova,mogucnost direktnog kontakta sa  sluzbom tehnicke asistncije LANDI RENZ-a, omogucavju nam kvalitetno obavljnje svih servisnih operacija na TNG(LPG) i KPG (CNG) autogasnim sistemima proizvodjaca LANDI RENZO S.P.A.

Formiranjem  grupe LANDIRENZO GROUP u kojoj se nalaze 13 kompanija, u navedenu grupu ulaze pored ostalih i  brendovi  LANDI ,LOVATO,MED i AEB. Sa tim u vezi ECO TOP SERVICE D.O.O., postaje i servisna organizacija ovlascena za ugradnju i servisiranje auto gasne opreme LANDI I LOVATO uz direktne odnose sa uvoznicima navedenih brendova.

landi
landirenco
lovato

Pored velikog broja individualnih korisnika kojima smo ugradili i odrzavamo auto gasne sisteme navedenih brendova posebno isticemo nasu aktivnost na ugradnji opreme u nova vozila na bazi “nula kilomtara” kao i saradnju sa mnogim kompanijama u pogledu odrzavanja njihovih flotnih vozila.

Posebno isticemo nasu uspesnu aktivnost na odrzavanju tzv. , fabricki ugradjenih (OEM) TNG sistma LANDI RENZO na vozilima FIAT PUNTO CLASSIC, proizvedenih u Kragujevcu kao i drugih vozila gde je moguc pristup gasnom racunaru.

Konstantno pratimo sve inovacije koje se ticu mogucnosti ugradnje TNG i CNG opreme u vozila nove genracije trazeci u kontaktu sa proizvodjacem naj optimalnija resenja koja nase korisnike mogu zadovoljiti kako u tehnickom tako i u cenovnom pogledu.

o nama