Landi Renzo EVO L

LANDI  RENZO EVO L  karakteriše njegova kompaktna veličina i lagane komponente koje su konstruisane  tako da olakšaju instalaciju sistema i u najmanjim vozilima. Komponente karakterišu jednostavnost ugradnje, posebno injektori  sa mlaznicama(uvodnicima)  jedne veličine koje se mogu prilagoditi odgovarajucoj kubikazi vozila . 32-polna upravljačka jedinica EVO L vrši kompletnu, preciznu dijagnostiku gasnog sistema i može se montirati na vozila sa 2- do 4-cilindričnim motorima, udovoljavajući najstrožim standardima za emisiju (Euro 6).

EVO L je kompaktna elektronska kontrolna jedinica, idealna za instalaciju u malim prostorima i sa vrlo dobrom vrijednošću za novac. EVO L koristi 32-pinski priključak i koristi mali broj veza za čitanje senzorskih signala. EVO L je dizajniran za motore sa više tačaka od 3-4 cilindara.

Kako funkcioniše ECU EVO L?

U zavisnosti od vremena ubrizgavanja goriva, temperature i pritiska, izračunava količinu gasa koja mora da uđe u gasovito stanje u usisnom razvodniku da bi se reprodukovao rad motora. Omogućava automatsko kalibriranje i ručno podešavanje mape goriva. EVO L ima izlaznu utičnicu nove generacije sa visokim stepenom zaštite IP (6K9K) od prodora vode. Za još veću sigurnost, ožičenje je podvrgnuto istom stepenu zaštite.

 

Tehničke specifikacije:

Klasa: IP IP64

Napon: 10-16 Vdc

Radna temperatura: -40 ° C ÷ 105 ° C

3